WildeBRAZZ op Bruisend Reeuwijk

Het zit erop!
Na een heerlijke vakantie vol rust is WildeBRAZZ sinds twee weken weer aan het repeteren geslagen. Niet zonder reden, want op zaterdag 25 augustus vind in Reeuwijk het jaarlijkse evenement “Bruisend Reeuwijk” plaats.

Tijdens dit festijn, vroeger bekend als het Waterspektakel, heeft het “Wapen van Reeuwijk” zoals elk jaar een gevarieerd muzikaal programma opgesteld. Naast de vaste aanwezigheid van DJ Barry heeft de organisatie dit jaar “Helemaal Top” weten te strikken om de avond in te vullen. Maar, voordat deze toppers hun kunstje zullen laten zien komt uw eigen WildeBRAZZ de tent op z’n kop zetten.
Tussen onze sets door zullen onze leden Tom en Marijn (de T&M Band) de stille momenten vullen met Piano, zang, trompet en trombone klanken.

WildeBRAZZ speelt komende zaterdag tussen 15.30 en 18.00 uur bij het “Wapen van Reeuwijk” aan de Notaris d’Aumerielaan in Reeuwijk.
De weersvoorspellingen worden met de dag beter, dus kom zaterdag gezellig even langs en vier een feestje zoals je dat met WildeBRAZZ gewend bent!

xxx WildeBRAZZ