WildeBRAZZ neemt opnieuw de Kakofoon mee naar huis!

12621976_769423473189468_5750052171351029033_oVier jaar geleden deden we voor het eerst mee aan het Kapellenfestival Kakofonie en mochten we, terwijl we nog maar net 3 maanden bestonden, geheel onverwacht de wisseltrofee De Kakofoon in ontvangst nemen. Dit jaar deed WildeBRAZZ, ondanks dat we nog maar net 4 jaar bestaan, voor de 5e keer mee aan dit altijd gezellige festival in Reeuwijk en mochten we wederom onverwacht De Kakofoon mee naar huis nemen.
Het Kapellenfestival Kakofonie werd dit jaar voor de 23e keer georganiseerd. Er deden 11 Nederlandse blaas-, feest- en pret-orkesten mee aan het festival. Orkesten uit Gouda, Boskoop, Bussum, Den Haag, Haarlem, Oosterhout, Oudenbosch, Woerden en Woudrichem gaven acte de présence en lieten de hele avond luidruchtig van zich horen en wisten er in Zalencentrum De Brug al  gauw een feest van te maken.

Onze eigen sets liepen als een trein. De nieuwe nummers Liefde in de Nacht, Love is in the Air, Verloren Zijn We Niet, Laat Me, maar ook de twee eigen arrangementen Mag ik Dan bij Jou en Rio sloegen goed aan bij het publiek en dat zorgde voor veel enthousiasme, aanmoedigingen en positieve response.
We waren dus best heel tevreden over hoe we gespeeld hadden en hoe we het publiek en onze FanZZ hadden kunnen vermaken.

Toen aan het eind van de avond, na een grandioze, oorverdovende Kakofonische finale, door de Stemmings-lady’s  bekend werd gemaakt dat WildeBRAZZ opnieuw de hoogste waardering had gekregen van de andere deelnemende kapellen waren we dan ook apetrots dat we de wisseltrofee De Kakofoon weer mee naar huis mochten nemen.
Alle deelnemende kapellen hebben een mooi stuk muziek neergezet en verdienen eigenlijk een eerste prijs, maar als de stemmingmakers van alle kapellen gezamenlijk tot het eenduidige oordeel komen dat WildeBRAZZ de Kakofoon weer mee naar huis mag nemen is dat toch wel de hoogste eer die je van je collega-muzikanten kunt ontvangen op Kapellenfestival Kakofonie.

Trots en nog nagenietend van een ontzettend leuk festival danken wij alle fans, andere kapellen en medefeestvierders voor hun enthousiasme, de mooie muziek en de gezelligheid! Wij hebben het erg naar ons zin gehad en hopen jullie nog vaak tegen te komen op andere optredens, festivals of met de carnaval! Check onze agenda voor voor de data en de locaties waar je ons kunt tegenkomen!