WildeBRAZZ met Carnaval 2013

Januari, altijd een maand met wat minder feestjes, veel repetities en natuurlijk Kakofonie! Afgelopen zaterdag 26 januari vond Kakofonie 2013 plaats in zalencentrum De Brug in Reeuwijk. Tijdens dit festival, waar WildeBRAZZ vorig jaar nog met de Kakofoon aan de haal ging, was het weer een feest om te spelen voor een uitbundige en goedgevulde zaal. Met een complete bezetting aangevuld met invaltrompettist Jacob Smit werden zowel de grote als de kleine zaal op z’n kop gezet tijdens alweer de twintigste editie van Kakofonie. De reacties waren lovend, de zaal zong mee en op de klanken van Waarheen, Waarvoor ging WildeBRAZZ de hele zaal door! Hou ook zeker onze media pagina en de WildeBRAZZ Facebook pagina in de gaten voor een impressie van Kakofonie 2013! De hossende en zingende mensen vliegen je om de oren!
Dat belooft wat voor de Carnaval!

Uiteraard is Kakofonie ook altijd de ultieme generale voor de carnaval, nog even snel de nieuwe nummers testen op het grote publiek en zelf ook weer helemaal in de stemming komen voor het nieuwe carnavalsweekend! Ook al wordt het pas de tweede editie, het voelt al als traditiegetrouw dat WildeBRAZZ komend carnaval aftrapt met hun eigen avond in de Tapperij aan de Goudse markt. Op 8 februari opent WildeBAR de Tapperij haar deuren vanaf 20.30 voor iedereen die liefde heeft voor carnaval en WildeBRAZZ. Tot op heden hebben ook De Gatenblazers en De Waaghalzen toegezegd muzikaal bij te dragen aan het feestgedruis, maar uit zeer betrouwbare bronnen kunnen wij melden dat er misschien zelfs nog één of twee kapellen komen spelen! De barren zijn gevuld, de instrumenten worden warm geblazen en we hebben er vooral ongelofelijk veel zin in! Jullie ook? Meld je aan voor het evenement via de Facebookpagina van WildeBRAZZ!

 

Op de carnavalszaterdag rust WildeBRAZZ overdag uit, want een feestje georganiseerd door WildeBRAZZ gaat je niet in de koude kleren zitten! ’s Avonds zullen zij dan vol energie weer aantreden op het groot carnaval van de Goudse carnavalsvereniging De Marktzotten. Tijdens het grote carnavalsfeest van deze vereniging  die volgend jaar hun carnavalesk jubileum van 44 jaar mogen vieren, zal onder andere WildeBRAZZ de avond muzikaal opluisteren en er een Wild avondje van maken!

Op zondag mogen onze WildeLeden allemaal wél vroeg uit de veren. Rond 11.00 uur vertrekt de WildeBUZZ richting het zuiden. Voor het tweede jaar op rij is het weer zover, WildeBRAZZ on Tour heeft ook dit jaar weer haar pijlen gericht op Made en omstreken. De boerderij waar we vorig jaar (brrr… KOUD) hebben overnacht had al op ons gerekend en ook de verschillende kapellen in de omgeving hadden al op onze komst gehoopt. Op zondag 10 februari zal WildeBRAZZ eerst een feest bouwen in Oosterhout, om daarna door te feesten in Made. En op maandag 11 februari speelt WildeBRAZZ wederom op het Grand Gala der Mayse Kapellen, waar we onder anderen Mays Kabaol, De Bloaskaffers en de Rammen weer zullen treffen! Een feestje op niveau dus! Het speelschema voor de maandag vind je Hier: Speelschema Grand Gala der Mayse Kapellen 2013.
De precieze invulling voor onze carnaval is niet definitief, dus hou onze agenda goed in de gaten! Wat wel vast staat, is dat carnaval 2013 er één wordt die nú al de boeken in kan als een geweldig en wild carnaval! Voel jezelf dus welkom om mee te reizen met WildeBRAZZ en om voor 200% het carnavalsgevoel te beleven!
Wij vinden het leuk als jij er bij bent!

xxx WildeBRAZZ