WildeBRAZZ 3 Jaar!

Ineens voelden we het… De ventielen van de trompetten en de sous gingen wat stroever lopen, de trombones schoven niet zoals voorheen en ook bij het slagwerk leek er het één en ander te rammelen. Wat extra olie en een keer extra naar de sportschool waren wel afdoende om de klachten te verhelpen, maar toch kunnen we niet om de feiten heen. WildeBRAZZ wordt weer een jaartje ouder!Sinds onze coming-out op 11-11-’11 zijn we gewend om onze verjaring ieder jaar te vieren, en ook dit jaar gaat de Tapperij weer op z’n kop! Net als de vorige jaren (want god, het wordt al bijna een traditie!) toveren we op zondag 16 november de leukste kroeg aan de Markt van Gouda weer om tot WildeBAR de Tapperij. Ook dit keer vieren wij onze verjaardag natuurlijk niet alleen! Naast dat jullie natuurlijk allemaal zijn uitgenodigd om een klein drankje te komen doen onder het genot van onze muziek hebben we ook dit jaar weer twee bevriende kapellen uitgenodigd!
Debuterend in de Tapperij, voor het eerst op een feestje van WildeBRAZZ en maar vooral te beschrijven als een beregezellige groep muzikanten: Bar Gebeure uit Dordrecht! Uit zeer betrouwbare bronnen hebben we vernomen dat ze zaterdag de 153 ook stiekem al een deuntje in Gouda spelen als hulpjes van de Sint, dus wellicht zullen ze nog wat zwarte oren hebben, maar dat mag de pret niet drukken. Deze gigantisch enthousiaste en gemotiveerde gasten staan garant voor een goed stuk muziek en een waanzinnige sfeer! In Reeuwijk zijn ze er dit jaar nog met de Kakofoon vandoor gegaan en nu komen ze speciaal voor ons feestje de Tapperij laten barsten van de muziek!
Zeker niet debuterend, misschien zelfs wel deel van onze traditie, zijn onze vrienden van de Waaghalzen. Voor deze Goudse kapel is de Tapperij inmiddels bekend terrein en uiteraard zullen ze tijdens deze thuiswedstrijd weer een heerlijk stuk muziek neerzetten!
Uiteraard zullen wij zelf ook weer zorgen dat we op ons aller, allerbest zijn. De sportschool zullen we dus nog even platlopen, de kapper wordt bezocht, de ventielen gesmeerd en alle noten worden nog even bestudeerd! Zoals elk jaar zorgen we voor een aantal nieuwe nummers, maar dit jaar is er zelfs een nieuwe muzikant bij. Benieuwd wie? Zorg maar gewoon dat je komt kijken! Ben je nog niet overtuigd? Bekijk hier een impressie hoe het eraan toe kan gaan in de Tapperij tijdens feestjes van WildeBRAZZ:

WildeBRAZZ 3 jaarWij hebben er zin in, leeg je agenda, leeg je hoofd, bestel een biertje en zorg dat je het niet mist!

xxx WildeBRAZZ