WildeBRAZZ 1 Jaar!

En dan is het weer gewoon maandagochtend 12 november…

Foto Marianka Peters

Foto Marianka Peters

WildeBRAZZ heeft haar verjaardag gevierd en op een manier zoals je het van WildeBRAZZ zou verwachten. Een verjaardag zoals iedereen wel een verjaardag zou willen vieren!

Slingers aan het plafond, viltjes met je eigen naam op de bar, cadeaus, heerlijke cake, de gezelligste kroeg van Gouda, drankjes die voor je worden ingeschonken, muziek die voor je wordt gespeeld, zelf muziek maken en het belangrijkst van allemaal; Onze vrienden! Onze familie, onze vrienden, onze kennissen, onze aanhang en onze eigen WildeFANZZ!

Speciaal voor het éénjarig bestaan van WildeBRAZZ werd de Tapperij in Gouda voor een dag weer omgetoverd tot WildeBAR de Tapperij! De tafels aan de kant en de hele bar weer in onze eigen wilde kleuren!
Vanaf het moment dat WildeBRAZZ haar eerste tonen door de Tapperij liet klinken was het feest! Nieuwe nummers en Gouwe Ouwen klonken over de markt en de tent ging op z’n kop! Op de muziek van de Waaghalzen en de Gatenblazers ging het feest onverminderd door! Het lijkt bijna of het in de Tapperij niet anders kan, maar het was een middag die we niet snel zullen vergeten!

WildeBRAZZ bestaat één jaar. Één jaar feest, één jaar muziek, één jaar plezier en vooral máár één jaar van alle jaren die zullen volgen! De WildeBRAZZ trein gaat onverminderd door! WildeBRAZZ is voor ons als leden meer dan ons bandje, we willen iedereen vermaken, iedereen bereiken en elke tent op z’n kop zetten! WildeBRAZZ gaat door met nieuwe muziek maken, met het perfectioneren van de uitstraling en met het doorgeven van gezelligheid!
We vonden het fantastisch dat jullie allemaal op onze eerste verjaardag wilden komen kijken. We hebben er enorm van genoten en zullen het er met z’n allen nog lang over hebben! Het lijkt misschien nog wat ver, maar volgen jaar doen we het gewoon nog een keer dunnetjes over! Ben jij er weer bij?

xxx WildeBRAZZ

P.S. Kijk op onze Picasa en op onze YouTube account voor plaatjes en bewegende plaatjes van onze verjaardag!