Pre-carnaval en WildeBLOAZZ 2014!

Nog maar twee weken en dan barst het los! Carnaval 2014 met voor WildeBRAZZ een lekker vol programma!

Vanavond, op zaterdag 15 februari 2014, viert de Goudse carnavalsvereniging de Marktzotten alweer haar 44 jarig jubileum. Een echt carnavalesk jubileum waar oud leden, oude vrienden, nieuwe vrienden, bevriende verenigingen en kapellen allemaal welkom zijn om een gigantisch feest neer te zetten in zalencentrum de Brug te Reeuwijk. Voor WildeBRAZZ door Kapellenfestival Kakofonie zeker geen onbekend gebieden en ze zullen ook zeker proberen de zaal net zo plat te spelen als tijdens Kakofonie!

Op zondag 23 februari speelt WildeBRAZZ op het groot Carnavalsbal van Goudse carnavalsvereniging De IJsselstampers. Ieder jaar dost de gehele vereniging zich de zondag voor de officiële carnaval op haar allermooist uit voor hun feest van het jaar! Samen met de Waaghalzen zorgt WildeBRAZZ voor de muzikale omlijsting en op deze manier willen ze de IJsselstampers een feest bezorgen waar ze weer een jaar op vooruit kunnen!

Woensdag 26 februari organiseert CV de Marktzotten een carnavalsavond in verzorgingstehuis de Hanepraij te Gouda. Voor WildeBRAZZ  een onbekend gebied, maar aan hun de taak en de eer om zelfs alle rollators mee te krijgen in de polonaise!

Vrijdag 28 februari is de avond waarop het toch écht gaat beginnen voor WildeBRAZZ. Voor de derde keer, en al bijna traditioneel te noemen, organiseren zij WildeBloazz in WildeBAR de Tapperij aan de Markt te Gouda. Dit jaar presenteert het programma van WildeBloazz niet één, niet twee, maar drie gastkapellen! Gast vanaf het eerste uur en vriend van WildeBRAZZ de Waaghalzen maken ook dit jaar weer hun opwachting. In hun drukke carnavalsagenda hebben zij een gaatje vrijgehouden om mee te delen in de enorme feestvreugde aan de Goudse Markt. Daarnaast doet de alom bekende Goudse Partyband ook een duit in het zakje en laten zij later op de avond hun tonen over de Markt galmen, alvorens zij voor hun carnavalsoptredens richting onze oosterburen vertrekken. Newborn kapel de Goudsche Glazen heeft flink door gerepeteerd na het succesvolle debuut op Kakofonie en tijdens WildeBloazz laten zij graag hun verdere vooruitgang aan u horen. En tot slot, u had het al verwacht, speelt uw persoonlijke favoriet en organisator WildeBRAZZ zelf ook op hun eigen feestje! Niemand krijgt de Tapperij zo op z’n kop als de eigen huiskapel een ook dit jaar moet de hele zaal plat! Het wordt bijna een traditie tijdens feestjes van WildeBRAZZ, maar met trots kunnen we melden dat we ook dit feestje weer een nieuw nummer gaan introduceren tijdens WildeBloazz.

Conclusie; alle reden om alle plannen voor 28 februari af te zeggen, je tijger/panter/zebra outfit uit de kast te trekken en vooral je beste humeur mee te nemen naar WildeBloazz 2014!
Wildebloazz 2014

Oh, en voor we het vergeten; houdt de site goed in de gaten, want ons definitieve programma voor Carnaval 2014 wordt komende week bekend gemaakt!

xxx WildeBRAZZ