Vakantie!

Het waren tumultueuze maanden. Sinds de Coming Out van WildeBRAZZ op 11-11-2011 hebben we beslist niet stilgezeten.
Het repertoire is bijna verdubbeld, de kleding is nog meer “over the top” dan dat het al was en de sfeer blijft alleen maar stijgen. Wij, als WildeBRAZZ, zijn blij dat we zijn geboren en blij dat we bestaan.

De afgelopen maanden hebben we een hoop gespeeld en een hoop hoogtepunten gehad. Geniet gerust nog even na van alle impressies van onze hoogtepunten, want tot eind augustus bergen wij tijdelijk onze instrumenten op, de kleren kunnen de kast in en we houden een kleine radiostilte.

WildeBRAZZ Coming Out Party – 11-11-2011 Op de elfde van de elfde van de elfde was het eindelijk zover. WildeBRAZZ presenteerde zich aan het grote publiek, en met succes! Wat een topavond was het in de Tapperij aan de Goudse markt. De tijd zal ons leren dat we hier gelukkig nog vaak terugkeren!

WildeBRAZZ in de Goudse Schouwburg – 20-11-2011
Nog geen 10 dagen na onze presentatie presteerden we het al om op het podium van de grote zaal van de Goudse Schouwburg te staan. Wie doet dat ons na?

WildeBRAZZ wint Kakofonie 2012 – 29-01-2012
Eind januari 2012 deelt WildeBRAZZ mee aan het altijd gezellige festival Kakofonie te Reeuwijk. Tijdens deze fantastische avond wordt WildeBRAZZ door de stemmingmeester op aanraden van alle andere kapellen gekozen tot de winnaar van de Kakofoon 2012. Prijs of geen prijs… Gezellig was het in ieder geval!

WildeBRAZZ on ICE – 11-02-2012
Tijdens alle ijspret in ons land wordt op een zaterdagmiddag spontaan de band afgebeld om op zondagochtend een gezellig nummertje op het ijs te spelen bij de Reeuwijkse horecagelegenheid “het Wapen van Reeuwijk”. Met een bassist op krukken, een baritonist op sloffen en iedereen op z’n wildst. Het was een hele belevenis en ook al weer snel een feestje!

WildeBRAZZ presents WildeBLOAZZ – 17-02-2012
Als opvolger van “op de pils bij ’t Kapelleke” en “Indribbelen” als opwarmertje voor de carnaval in het Goudse centrum presenteerde WildeBRAZZ dit jaar voor de eerste maal “WildeBLOAZZ”. Wederom een gigantisch geslaagde avond in de Goudse Tapperij waarbij tot in de late uurtjes de gezellige klanken uit de Tapperij schalden en het gele vocht uit de tap stroomde.

Carnaval 2012 – 19/20-02-2012
Tijdens de eerste carnaval sinds de geboorte van WildeBRAZZ werd het dorpje Made aangedaan. Op uitnodiging van “’t Mays Kabaol” en “de Bloaskaffers” werd door heel Made gespeeld en al snel wist het hele dorp van “die gezellige band uit Gouda”. De chinees stond op z’n kop, de zalen gingen plat en na een samenspel met de Braziliaanse trommelaars uit Made zullen weinig mensen die nacht veel uurtjes hebben geslapen. Het was een carnaval om nooit te vergeten en wij kijken al weer uit naar de versie van 2013!

WildeBRAZZ meets “de Gebekte Wijffies” – 25-04-2012
Op de laatste avond in KunstCaféGouda voor dit seizoen vond een unieke samenwerking plaats. WildeBRAZZ speelde deze avond in Gouda Studio’s in samenwerking met Gouds smartlappen koor “de Gebekte Wijffies”. Naast een presentatie van het eigen repertoire door beide clubs werd er op deze avond ook een unieksamenspel uitgevoerd door deze twee muziekvrienden. Waar WildeBRAZZ en “de Gebekte Wijffies” op het eerste gezicht niet bijzonder veel met elkaar gemeen hebben qua muziek, werd dit in heel weinig repetitietijd toch gevormd tot een samenspel in een aantal nummers en met succes. Volgens bezoekers die vaker in het Kunstcafé komen heeft de tent nooit zo op z’n kop gestaan als deze avond. En daar gaan we voor; DAT is WildeBRAZZ!

WildeBRAZZ aan de PLAZZ – 28-05-2012
In een prachtig pinksterweekend wilde het toeval dat WildeBRAZZ een gezellige BBQ had gepland aan de Reeuwijkse Plazz. Met alle leden én alle aanhang werd er gelachen, er werd gezwommen, gevaren, gedold, gedronken, gegeten en uiteraard… gespeeld! Eigenlijk hadden jullie er allemaal bij moeten zijn!

WildeBRAZZ op het EK – Juni 2012
Het begon zo gezellig bij de Tapperij en wij deden zo ons best. Ach, het EK had voor ons veel langer mogen duren, maar wij hebben in ieder geval twee leuke avonden gehad! Misschien worden we over twee jaar wél gewoon kampioen.

WildeBRAZZ opent het Huis van de Stad – 30-06-2012
In het gloednieuwe huis van de stad werden op een zonnige zaterdagmiddag vele verschillende Goudse muziekgezelschappen uitgenodigd. Op deze middag speelde WildeBRAZZ voor de gezelligheid nog één keer in samenwerking met “de Gebekte Wijffies”. En het was als vanouds; De dames zongen, WildeBRAZZ speelde en het publiek vierde een feestje!

En nu? Nu nemen wij vakantie. Tot 25 augustus bevind WildeBRAZZ zich in een winterslaapje. We gaan rusten, muziek schrijven, op vakantie, (af en toe) een biertje drinken en vooral plezier maken. Wil je trouwens echt op de hoogte blijven van alles wat WildeBRAZZ bezighoudt, bezoek dan ook eens onze facebookpagina, klik op “Vind ik leuk” en blijf continu van alles op de hoogte!
Maar maak je niet ongerust! Zoals je in de agenda kunt zien komt WildeBRAZZ terug, frisser en leuker dan ooit. En dan maken we weer plezier met z’n allen! Check de agenda en kom gezellig langs, dan zetten we met z’n allen gewoon weer de boel op z’n kop!

xxx WildeBRAZZ