Ons Seizoen!

Seizoen… Voor de één is het een kwestie van vier seizoenen in een jaar, de volgende kan niet wachten op het aardbeien seizoen en wij? WildeBRAZZ kijkt altijd uit naar haar eigen seizoen. Vanaf de elfde van de elfde, onze eigen verjaardag, gaat het bij ons kriebelen, krijgt de site en update,  wordt er meer gerepeteerd en worden de vele repetities ook nog net iets serieuzer dan ze normaal al zijn.

Het hart van WildeBRAZZ klopt voor de feestjes, voor leuke festivals, voor hossende meutes, voor heel veel gezelligheid en vóóral voor de muziek! Daarom is WildeBRAZZ ook dit jaar gelijk na haar verjaardag gelijk teruggetrokken in ons gezellige repetitiehok om ons voor te bereiden op wat gaat komen. 25 Januari 2014 warmen wij ons op Gouda’s kapellenfestival Kakofonie op voor de carnaval en met nog drie repetities in het vooruitzicht kunnen wij al onze WildeFANZZ nu al beloven dat we gaan knallen! Nieuwe muziek, een nieuwe trompettist (wie, oh wie!!), nieuwe motivatie en vooral heel veel nieuwe energie voor alles dat 2014 ons gaat brengen! Nog maar anderhalve week en dan barst het los in Zalencentrum “De Brug” in Reeuwijk, dus zorg dat ook jij heel snel een toegangsbutton bemachtigd!

Ook na Kakofonie duiken wij nog snel even in onze bladmuziek om ons voor te bereiden op Carnaval 2014, maar houd onze site vooral goed in de gaten, want zeer spoedig zullen wij het programma dat WildeBRAZZ dit jaar gaat volgen bekend maken! Uiteraard zijn jullie dit jaar allemaal uitgenodigd om gezellig met ons mee te reizen, want onder de rivieren, dat is toch waar de gezelligheid maar doorgaat, zelfs buiten hét seizoen!

xxx WildeBRAZZ