On Tour met WildeBRAZZ

Na een zeer geslaagd Kakofonie 2012, waar wij als gelukkigen de Kakofoon mee naar Gouda mochten nemen (een bewijs van extreme gezelligheid), maakt WildeBRAZZ zich op dit moment op voor alweer een nieuwe reeks optredens! WildeBRAZZ gaat On Tour!

Komende zondag spelen wij op het altijd gezellige festival “Haône Boere Blaos Festijn” in Eindhoven (Bekijk het “Speelschema” ). Met vele andere bekende kapellen (The Bloopers, Smarteez, de Makrele en ga zo maar door) gaan wij het dak er weer af spelen  en voorspellen wij een zware maandagochtend!

Zaterdag 11 Februari spelen wij voor het jaarlijks terugkerende “Groot Carnaval der IJsselstampers”. De IJsselstampers is een carnavalsvereniging voor carnavalsvierders met een verstandelijke beperking, met een eigen prins, prinses en raad van 11. WildeBRAZZ leukt deze middag op door de hele zaal op z’n kop te spelen en een polonaise te creëren waar de meeste feestjes nog een puntje aan kunnen zuigen!

Vrijdag 17 Februari is het weer tijd voor een echt wild feestje! Als opvolger van “GEK”, “Op de pils bij ’t Kapelleke” en “Indribbelen” organiseert WildeBRAZZ het Goudse bloazzfestijn WildeBLOAZZ. Deze avond klapt “De Tapperij” aan de markt in Gouda weer bijna uit z’n voegen van alle klanken die “De Waaghalzen”, “De Gatenblazers” en natuurlijk uw WildeBRAZZ weer zullen produceren! Voelt u allen meer dan welkom, meer mensen betekent meer gezelligheid, en daar doen we het voor! De toegang voor deze avond is gratis!

Na een dagje uitbrakken vervolgt WildeBRAZZ haar tour op zondag 19 februari in Made. Hier gaan wij proeven van het Brabantse carnaval en proberen de zalen met onze muziek net zo gek te krijgen als we hier in de omgeving gewend zijn! Door verschillende verenigingen en uiteraard onze collega kapellen “De Bloaskaffers” en “Mays Kaboal” zijn we in verschillende kroegen en zalen uitgenodigd om daar te laten horen waar WildeBRAZZ voor staat!

Op dinsdag 21 februari 2012 sluit WildeBRAZZ de carnaval af in het eigen vertrouwde Gouda. Tijdens het slotbal der Marktzotten spelen wij voor deze vereniging en haar Prins Shorty onze mooiste toontjes en nemen we de voorgaande carnavalsdagen nog eens door!

Lieve WildeFANZZ, we hopen jullie bij al onze Gigs zoveel mogelijk bij ons te hebben! Jullie zijn (zoals ze dat in de voetbalwereld vaak zeggen) onze 11e man. We spelen beter met jullie enthousiasme en vinden het vooral heel gezellig als jullie erbij zijn!
Voor meer informatie over één van onze Gigs kunnen jullie ons altijd bereiken via het kopje “Contact” of het gastenboek!

xxx WildeBRAZZ