Nieuwjaarsreceptie Gouda

“Een nieuwjaarsreceptie?”, Horen wij u denken.
JAWEL! Op dinsdag 21 januari 2014 vindt in het “oude”  Stadhuis op de Markt in Gouda dé nieuwjaarsreceptie plaats door- en voor Gouwenaars! Met veel Goudse Gezelligheid, veel Goudse Bandjes en veel bekenden is iedere Gouwenaar welkom tussen 17.00 en 19.00 uur.
“Veel Goudse bandjes?”, Horen wij u denken.
JAWEL. Ondanks dat WildeBRAZZ het leukste bandje van Gouda is, zijn er meer goede, leuke en gezellige bandjes in Gouda. Desalnietemin zijn wij het zelf ook roerend met u eens dat er geen Goudse nieuwjaarsreceptie kan plaatsvinden als WildeBRAZZ niet komt spelen.

En dus, speelt WildeBRAZZ morgen tussen 19.00 en 20.00 op dé Goudse nieuwjaarsborrel. Een mooi voorproefje op het kapellenfestival “Kakofonie” van aanstaande zaterdag en bovendien een prima excuus voor een feestje met WildeBRAZZ. Dus kun jij al niet meer wachten tot Kakofonie, wil je feesten met WildeBRAZZ en eindelijk eens zien hoe onderstaande foto er in “real-life” uitziet? Trek dan jouw WildeBRAZZ outfit aan en kom gezellig langs! Hapjes zijn geregeld, wij zorgen voor de muziek, maar je moet zelf wat te drinken meenemen!

xxx WildeBRAZZ

Foto Marianka Peters

Foto Marianka Peters