Carnaval!

Nog maar een paar nachtjes en dan is het zover!
Traditiegetrouw trapt WildeBRAZZ haar eigen feestje WildeBLOAZZ vrijdag af en zo wordt het carnavalsweekend 2014 geopend in de Goudse WildeBAR de Tapperij aan de Goudse Markt. Tot zover een bekend verhaal voor alle WildeFANZZ. Maar waar, oh waar zet WildeBRAZZ dit seizoen de carnavalskroegen op z’n kop? Lees het hieronder!
Wildebloazz 2014

Zaterdag 1 Maart vertrekt WildeBRAZZ richting Uivergein, onder de niet carnavalvierders beter bekend als Oudewater. De optocht van Uivergein maakt ieder jaar opnieuw furore en ook dit jaar wordt er verwacht dat hier weer één van de meest indrukwekkende optochten wordt gepresenteerd van boven de rivieren. WildeBRAZZ wordt door de Uivergeinse organisatie ingevlogen om langs de route van de optocht het publiek van muziek en feest te voorzien. Je vindt WildeBRAZZ voornamelijk op de gezelligste plaatsen langs de route; de Oude Singel, de Brede Dijk en de Papenhoeflaan.
Nadien gaat een groot deel van de leden van WildeBRAZZ richting het groot Carnavalsbal van de Goudse Carnavalsvereniging de Marktzotten.

Op zondag 2 maart wordt de koers van WildeBRAZZ gezet richting het Brabantse land. WildeBRAZZ verblijft, na twee vrolijke jaren in Made, dit keer in het Knoerissenrijk, ook bekend als Uden. Op zondagmiddag worden tussen 13.00 en 16.00 de café’s van Uden op z’n kop gezet tijdens de optocht. WildeBRAZZ zal achtereenvolgend spelen bij Café Sergeant Pepper, verzorgingshuis Sint Jan en tot slot Bioscoop Take Ten. Na nog een klein biertje en misschien nog wel een toegift vertrekt WildeBRAZZ dan richting Zandhazendurp (Rosmalen).
Wil jij écht hét wildste feest van Brabant meemaken deze carnaval? Zorg dan dat je rond 18.00 aanwezig bent in de Chinees New Garden te Rosmalen. Traditiegetrouw speelt WildeBRAZZ na het diner alle gasten van plaatselijke restaurants op tafel. Bami onder je schoenen, Nasi aan je trompet en Tjaptjoi over de grond, het is een ravage als WildeBRAZZ in je restaurant heeft gespeeld, maar gezellig was het wel!
Samen met de bevriende kapel “Bende Gek” zal WildeBRAZZ vervolgens Zandhazendurp en Dun Birrekoal (Berlicum) bezoeken om daar gezamenlijk een nog grotere feestchaos te veroorzaken dan WildeBRAZZ normaal al doet. Wil jij dit meemaken? Rond 21.30 is WildeBRAZZ aanwezig in de Gouden Leeuw in Dun Birrekoal. Het programma van de rest van de avond is WILD, maar wel onbekend!

Ook maandag 3 maart zal WildeBRAZZ vertoeven in het Knoerissenrijk Uden. Op en rond de Baggemert (Biggenmarkt) van Uden worden tussen 11.00 en 16.00 verschillende podia op z’n kop gezet. ’s Middags vindt hier dweilorkestenfestival TOETERNIETOE plaats en WildeBRAZZ durft u nu al te verzekeren dat dit podium ook plat gaat! Om het Brabantse avontuur in stijl af te sluiten vertrekt WildeBRAZZ vervolgens naar de Lachende Vis, in Oud-Empel, aan de rand van Oeteldonk. Hier zullen de laatste tonen van WildeBRAZZ in Brabant tijdens carnaval 2014 klinken, waarna koers wordt gezet richting Gouda. Tijdens de jaarlijkse dweilavond van C.V. de Marktzotten zal WildeBRAZZ ook hier de Goudse kroeg “de Goudsche Pijp” op haar grondvesten laten schudden.
Nadat WildeBRAZZ dinsdag overdag de mogelijkheid krijgt om uit te rusten van al het feestgedruis zal uiteraard de Carnaval in stijl worden afgesloten tijdens het slotbal van de Goudse Marktzotten. Na het spelen van de Kraai duiken wij ons bed in.

Uiteraard zal deze Carnaval door WildeBRAZZ worden vastgelegd op foto’s en filmpjes die tijdens en ná de carnaval zullen worden geplaatst op de Facebook. Wil jij dus niets missen van de Selfie’s, grote feesten en beschonken toestanden? Like dan de facebookpagina en blijf op de hoogte!
Echt op de hoogte blijven? Volg ons dan door het land!

xxx WildeBRAZZ