Carnaval komt eraan!!!

Het begint al weer te kriebelen, want nog maar één nachtje slapen en dan staat carnaval voor de deur. Traditiegetrouw trapt WildeBRAZZ vrijdagavond 5 februari af met haar eigen feestje WildeBLOAZZ in WildeBAR de Tapperij aan de Goudse Markt. Dit jaar hebben we  drie feestkapellen in huis. Zoals altijd zijn De Waaghalzen uit Gouda van de partij, maar dit jaar presenteren we met trots een nieuwe naam: Dweilorkest Kap-Nah uit Den Haag. Kap-Nah is een zeer veelzijdig orkest met een uitgebreid repertoire van muziek uit de jaren 60, 70, 80, Hollandse meezingers en hedendaagse popmuziek, waarmee ze overal een feestje kunnen bouwen. En natuurlijk WildeBRAZZ uit Gouda. Gezamenlijk zorgen de  feestorkesten voor een carnavalssfeer, waarmee je je zomaar ten zuiden van de rivieren waant.
Voor alle WildeFANZZ is dit niets nieuws, maar waar kun je WildeBRAZZ de komende carnavalsdagen vinden? Lees het hieronder………

Wildebloazz 2016

Zaterdag 6 februari vertrekt WildeBRAZZ richting Kwakveen, of voor de niet carnavalvierders Boskoop. De optocht van Kwakveen is misschien wel de grootste in de regio. WildeBRAZZ speelt in elk geval bij het begin van de optocht op het Oude Veilingterrein, hoek Reijerskoop/Middelburgseweg in Boskoop. Daarna ergens in het dorp langs de route en bij aankomst van de optocht bij Café Roos aan de Parklaan 4 in Boskoop. We gaan in elk geval proberen het publiek zoveel mogelijk van muziek en feest te voorzien.
En voor de avond staat voor WildeBRAZZ het groot Carnavalsbal van de Goudse Carnavalsvereniging de Marktzotten in het clubgebouw van de Pionier aan de Groeneweg in Gouda op het programma.

Op zondag 7 februari zet WildeBRAZZ koers richting het zuiden , waar we beneden de rivieren in het Brabantse Vught spelen bij C.V. en Blaaskapel De Knolderapen. Zondagmiddag zet WildeBRAZZ vanaf 16.00 de Speeldoos op z’n kop tijdens en na aankomst van de optocht. Na een klein biertje gaan we om 18.30 uur lekker wat eten bij de lokale Chinees Tzong Don waar we na het diner vast nog wel een deuntje zullen spelen. En als het gezellig wordt en alle gasten op de tafels en stoelen staan vertrekken we  gauw naar de Speeldoos om daar de avond weer feestelijk te openen.
Van 20.30 tot 22.30 uur spelen ook nog wat deuntjes in Grand Café Beleef in Vught, waar we onze vrienden van Bende-Gek uit Rosmalen zullen ontmoeten, dus dat wordt ook weer gezellig. De avond sluiten we af in de Speeldoos, waar ook de Soulstampers, Kap-Nah, Knaoiers, Aggemarvanhuisaf-band en Coest zullen spelen.
Daarna  naar ons hotel De Leijhof in Oisterwijk. Dat is maar een klein half uurtje rijden, als we het tenminste in een keer kunnen vinden en anders duur het gewoon wat langer, maar dat maakt ook niet uit, want het is ‘s-nachts altijd gezellig in de bus.

Maandag 8 februari heeft WildeBRAZZ tijd voor een relaxt ontbijt om zich voor bereiden op he middag en avond die komen gaan. Om 21.30 uur wordt WildeBRAZZ verwacht op het Skön Oirverdovend Festival in Oirschot, waar we tot ca. 18.30 uur van ons zullen laten horen in de diverse plaatselijke cafés.
‘s-Avonds spelen we op een vertrouwd adres in de Herberg de Gouden Leeuw in Berlicum, waar WildeBRAZZ er voor het derde jaar op rij weer een feestje van gaat maken. Hier zullen de laatste tonen van WildeBRAZZ in het Brabantse land te horen zijn tijdens carnaval 2016, waarna we ‘s-nachts koers richting richting Gouda zetten.

Dinsdag 9 februari krijgt WildeBRAZZ overdag de mogelijkheid om een beetje uit te rusten van al het feestgedruis of een beetje te darten en bier te drinken, maar Carnaval wordt uiteraard in stijl afgesloten met het slotbal van de Goudse Marktzotten. Na het spelen van de Kraai duiken wij dan ons bed in om er voorlopig even niet meer uit te komen.

Uiteraard zal deze Carnaval door WildeBRAZZ worden vastgelegd op foto’s en filmpjes die we op de Facebook zetten. Wil jij dus niets missen, like dan de facebookpagina en blijf op de hoogte!
Maar wil je echt op de hoogte blijven? Reis WildeBRAZZ dan achterna!

XXX WildeBRAZZ