Carnaval 2014

Na een paar dagen van intensieve rust, een alcoholvrij dieet en veel afkickverschijnselen is WildeBRAZZ eraan toe u te laten meedelen in al het plezier van de afgelopen carnaval. Want man, man, man, dit was me weer een editie!
Foto650-FYSRPTHZ

Op vrijdag 28 februari barstte het feest rond 20.00 uur los in onze oude vertrouwde Goudse Tapperij. De kroeg stroomde al vroeg vol en op het moment dat de eerste tonen werden ingezet kwam de zaal in beweging en… hij bleef bewegen! Met muziek van muziekvrienden de Waaghalzen, de nieuwe Goudse Stadskapel de Goudsche Glazen en the good old Partyband was het een avond die over heel de markt te horen was. De foto’s van WildeBLOAZZ 2014 vind je op onze Facebook pagina en hieronder kun je genieten van een impressie van uw eigen WildeBRAZZ op WildeBLOAZZ.

Zaterdag speelde WildeBRAZZ tijdens de optocht van Uivergein, ofwel Oudewater. Een grote (disco)stoet met vooral harde muziek en grote wagens! Alhoewel het voor WildeBRAZZ haast niet te doen was boven de muziek uit te komen werd toch het dorpsplein en de plaatselijke kroeg op z’n kop gezet en zelfs de plaatselijke krant werd gehaald:

Krant Uivergein!Na een welverdiende rust op zaterdagavond, waarbij de harde kern stiekem polonaise liep bij de Marktzotten, werd op zondag koers gezet naar het Brabantse land. In Uden was de eer aan WildeBRAZZ voor de muzikale omlijsting van de plaatselijke optocht. Met een grandioze polonaise door de straten van Uden en een lekker biertje langs de kant werden de eerste uren in Brabant goed besteed!
Na een bezoek aan de lokale Chinees in Rosmalen werden de muziekvrienden van Bende Gek opgezocht. Met deze van origine Rosmalense kapel werd het een knotsgekke avond! Een bejaardenhuis in de polonaise, een grote tent vol feest en WildeBRAZZ en Bende Gek samen in een bus naar Berlicum. Alhoewel waarschijnlijk geen van u een beeld heeft van Berlicum roepen wij als WildeBRAZZ dat we graag terugkomen! Een zaal waar iedereen er zin in heeft, waar WildeBRAZZ en Bende Gek samen de tent lieten schudden op haar grondvesten en waar zelfs nieuwe (vrouwelijke, we like) fans werden gescoord. Wij houden ervan! Kunt u het zich niet indenken? Zie het bewijs hieronder en tussen de foto’s op onze Facebook:

Op maandag werden alle sterke verhalen aan het ontbijt nog eens aangedikt waarna WildeBRAZZ opnieuw het centrum van Uden in ging. Dit keer voor het plaatselijke kapellenfestival. Veel goede kapellen én een heerlijke zonnetje! Carnaval kan niet beter! Onze trouwe WildeFANZZ uit Gouda hadden een middag vrij gekregen van de Marktzotten en stonden ons toe te juichen in het Brabantse land! Hoe leuk is dat!?
Op weg naar de dweilavond werd nog een stop gemaakt in de Lachende Vis in Oud Empel, waar de mannen nog een lokale Piratin aan de haak sloegen, om vervolgens in Gouda de Goudse Pijp van voor tot achter op z’n kop te zetten.
PiratinOp dinsdag was er voor WildeBRAZZ een seniorenprogramma ingesteld. Er werd niet gespeeld en alle batterijen werden nog één keer opgeladen om bij de Marktzotten Carnaval 2014 tot een knallend einde te brengen! Samen met de Goudsche Glazen en een uitgeklede versie van de Waaghalzen werd de leutbunker nog één maal in beweging gebracht, maar om 23.11 was het toch echt zover. De kraai werd ingezet en Carnaval 2014 was een feit.

Wij hebben genoten, we hebben gefeest, we hebben gedronken, we hebben gelachen… WildeBRAZZ heeft Carnaval gevierd! nog maar een maand of 12 en dan mogen we weer!

xxx WildeBRAZZ