WildeBRAZZ in kunstcafé Gouda

 
Lieve WildeVrienden!

Woensdag 25 april vindt er een bijzonder optreden plaats in Gouda!

Kunstcafégouda organiseert dan haar laatste Kunstcafé-avond van dit seizoen onder het motto:

Vreugde en smart, een lach en een traan !
(info: www.kunscafegouda.nl )

met medewerking van:

Dameskoor De Gebekte Wijffies (info: www.degebektewijffies.nl )
en
Feestkapel WildeBRAZZ

Wanneer?      Woensdagavond 25 april 2012
Waar?            Gouda Studio’s aan de Oosthaven 12 te Gouda
                       (info zie: www.goudastudios.nl)
Aanvang         20.30 uur (zaal open 20.00 uur)
Toegang         GRATIS entree!

Op de vierde woensdag van de maanden met een “R”, maar niet in december, organiseert het kunstcafégouda een kunstcafé-avond. Het kunstcafégouda is een platform voor amateurkunstenaars en de plek in Gouda, waar alle kunstbeoefenaars en -liefhebbers in de ruimste zin van het woord elkaar kunnen ontmoeten.
Hiervoor worden telkens twee Goudse groepen (amateurs en/of professionals) uitgenodigd om in een unieke combinatie een bijdrage te verzorgen die in hun samenhang of in hun tegenstelling een boeiende avond opleveren.
Op woensdagavond 25 april is er ruim gelegenheid om onder het genot van een drankje kennis te maken met:

  • De Gebekte Wijffies hebben als  specialiteit de smartlap. Liefhebbers zullen het niet droog houden. Dit dameskoor is opgericht in 1999 en bestaat uit louter enthousiaste vrouwen, die zingen als hobby hebben en elke week met veel plezier naar de repetities komen. Het repertoire bestaat uit smartlappen, levensliedjes, liefdesliedjes en liedjes uit de 50 / 60-er jaren èn allemaal Nederlandstalig. Geniet, herken en zing mee met de Gebekte Wijffies!
  • WildeBRAZZ is een op en top feestkapel, met alleen maar mannen. Hoeveel feest kun je uit koper blazen?  Opgericht op 11-11-11, dus nog geen half jaar jong, maar wel met jarenlange muzikale ervaring. Het repertoire is zeer divers, als het maar feest wordt. Luister, kijk en doe mee met WildeBRAZZ!

Naast dat de Gebekte Wijffies en WildeBRAZZ zichzelf presenteren met hun eigen repertoire, zullen er ook een aantal gezamenlijke nummers worden gezongen en gespeeld, waarbij de vreugde de smart zal ontmoeten en de lach en de traan elkaar omhelzen! Een unieke combinatie in een unieke setting!

U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.
Het wordt een leuke verrassende avond, en we kijken uit naar jullie komst.
Mis het dus niet!

Om zoveel mogelijk mensen te bereiken het volgende verzoek:

Nodig al je vrienden, familie, vage kennissen en andere mensen waarvan jij verwacht dat ze deze avond waarderen uit, want; Hoe meer zielen, hoe meer vreugde!
en iedereen is welkom!
Tot de 25e!

xxx WildeBRAZZ